Királytrading Királytrading Királytrading Királytrading

Z-LASER pozicionálás irányításra van szükség

Z-LASER ahol tökéletes helymeghatározás,

Lézer nagy teljesítményű kivitelben

(2019. Január 31.) ZQ1 Kompakt,nagy teljesítményű lézer ZQ2 nagy teljesítményű erős lézer LP-HFD2 nagy teljesítményű lézer termikus hűtés

Nagy teljesítményű lézer kompakt ZQ1 

A nagy teljesítményű ZQ1 lézermodult fejlesztettük ki a piacon a legigényesebb mérési módszereket.

A ZQ2 lézermodullal ellentétben a ZQ1 kis méretével lenyűgöz.

A ZQ1 strukturált fénylézer-sorozat a piacon a legigényesebb mérési alkalmazásokhoz lett kifejlesztve. Ahol a nagy teljesítmény, a kivételes  fénysugár és teljesítmény az ipari használatra tervezve, ahol szükséges, ott a ZQ1 sorozat a megfelelő választás.A felhasználó könnyen beállíthatja a megfelelő munkatávolságot a megfelelő alkalmazásokhoz manuális fókusz opcióval.

 • Optikai kimenet 1700 mW-ig (IR)
 • A szabványos hullámhossz 450 és 808 nm közötti
 • Manuálisan fókuszáljon
 • Integrált aktív hűtés
 • TTL moduláció 200 kHz-ig
 • Analóg intenzitás szabályozás
 • IP67
 • A DIN EN 61373: 2011-04 vasúti szabvány szerint tanúsított
 • PC vezérlés grafikus felhasználói felülettel 


Nagy teljesítményű lézer modul ZQ2

 • A nagy teljesítményű ZQ2 lézermodul kifejezetten felmérésre lett kifejlesztve, mert erős, világos infravörös hullámhosszú vonalak szükségesek. Ahol a nagy teljesítmény és az ipari formatervezés szükséges, a ZQ2 sorozat a megfelelő választás.

         Az ideális lézer az alkalmazások mérésére

 • Az eszközmentes természetnek köszönhetően a felhasználó manuálisan állíthatja be a megfelelő munkatávolságot igényeiknek megfelelően. A kézi fókusz 100 mm és 10 000 mm között mozog.A lézermodul intelligens felügyeleti képességei mellett nagy teljesítménystabilitást biztosít még éles környezetben is. Az integrált aktív Peltier hűtés ezt a funkciót támogatja, mivel a lézerdiódát állandó hőmérsékleten tartja. A kommunikációs interfészek (I²C & RS-232) miatt ez a lézer hatékonyan integrálható igényes képfeldolgozó alkalmazásokba.

 

 

 

+

 

Különösen ajánlott ZQ2 lézer, a 3D-s mérések céljából, sínek,gumiabroncs-futófelületek és a tengelyek mérésének az autóipar területén.Ezen túlmenően, a lézer ZQ család használható a villamos iparban, közúti profilmérésre.

 Az LP-HFD2 a bevált LP-HFD lézer projektor utódja Nagy teljesítményűlézer projektor

 

 

 

 

 

Ez a nagy teljesítményű lézer projektor, szálcsatolt lézerforrással, a legnagyobb vetítési pontosságot biztosítja. A 2D és 3D vetítések megjelenítésére optimalizált. A CAD adatok bemutatása könnyen elvégezhető a mellékelt LPM szoftverrel.A lézer-kivetítővel együtt több vetítő rendszerként is használható.

Vörös és / vagy zöld fényforrással rendelkező szálkötésű lézereket és,7 mW kimenő teljesítményt használnak. Szükség esetén erősebb, legfeljebb 28 mW lézerforrások használhatók.

A standard fókuszoptika 0,5 m - 7 m távolságban érhető el. A Teleoptik segítségével 14 m-es távolságok lehetségesek.A lézer projektor többszínű változatban is elérhető (RGB lézer).